emisto Kiev
-

напр. ресторан

напр. саксаганского
Поиск :
-
 
- rss_ico
Розраховуйся платіжною карткою КРЕДОБАНКу - отримуй приз!
 
-

url: www.kredobank.com.ua
телефон: (032) 298 95 37 (Гальчинський Віктор)
ул. Академика Андрея Сахарова 78 , Львов
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
9:00 - 18:00
ежедневно, кроме выходных и праздников

Информация опубликована: 07.06.2013


Розраховуйся платіжною карткою КРЕДОБАНКу - отримуй приз!
1 февраля 2013 г.
З 1 лютого 2013 року КРЕДОБАНК розпочинає національну акцію для держателів платіжних карток MasterCard WorldWide та VISA International, емітованих ПАТ «КРЕДОБАНК». Акція триватиме 12 місяців до 31.01.2014 р. Протягом цілого року клієнти Банку мають можливість щомісяця вигравати LСD телевізор з діагоналлю 32”, два смартфони та три фотокамери, а також грошові призи.
Щоб стати учасниками розіграшу призів, клієнтам банку достатньо розрахуватися карткою КРЕДОБАНКу за товари чи послуги в торгово-сервісній мережі України на суму, що більша або дорівнює 50 грн. Банк не обмежує кількість транзакцій – чим більше власник картки здійснить розрахунків, тим більше він матиме шансів виграти призи. Кожній транзакції за платіжною карткою КРЕДОБАНКу буде автоматично надано відповідний номер, а переможці акції будуть визначатися шляхом випадкового комп’ютерного вибору номерів транзакцій. Розіграш призів здійснюється кожного місяця до 10 числа у Головному офісі КРЕДОБАНКу в присутності уповноваженої комісії, після чого банк проінформує усіх переможців акції про їх виграш, терміни та процедуру отримання призу. Вручення призів буде здійснюватись у відділеннях КРЕДОБАНКу, де обслуговуються переможці акції, а у разі виграшу грошових призів – кошти будуть зараховані відразу на картковий рахунок учасника акції.
– Використання банківських платіжних карток має багато переваг, - розповідає Голова Правління ПАТ «КРЕДОБАНК» Дмитро Крепак. – Одна з головних – це необмежений доступ до власних коштів у будь-який час за допомогою картки. Це означає, що вам не потрібно носити з собою невідомо яку кількість готівки, ви легко можете розрахуватися в переважній більшості торгових точок та пунктах обслуговування карткою, або при потребі в готівці зняти її в банкоматах. Такі операції не потребують додаткових зусиль чи часу. Окрім цього, використання платіжних карток є суттєво безпечнішим, ніж використання у щоденних розрахунках готівки, оскільки втративши картку та вчасно повідомивши про це банк – ви не втрачаєте своїх грошей. Тому проводячи цю акцію, ми закликаємо своїх клієнтів активніше використовувати свої платіжні картки. Окрім того що це зручно, КРЕДОБАНК надає учасникам акції ще й можливість отримати цінні подарунки.

Платіжна картка - це зручний та безпечний інструмент для здійснення безготівкових розрахунків за товари та послуги, популярність використання якої зростає серед громадян України, У попередні роки число платіжних карток збільшувалось переважно за рахунок обслуговування банками зарплатних проектів і видачі працівникам підприємств карток в рамках таких проектів. Проте тепер картки дедалі частіше стають інструментом для користування кредитними коштами, а все більше українців самі звертаються в банк для отримання платіжних карток – як для використання під час поїздок закордон, так і для розрахунків за послуги в Україні.
- Свідченням того, що українські громадяни оцінили зручність та переваги цього інструменту здійснення розрахунків свідчать темпи зростання обсягів здійснених безготівкових платежів, про що говорить статистика Національного Банку. Так, для прикладу, за 9 місяців 2012 року сума операцій здійснених за допомогою платіжних карток склала понад 61 млрд. грн., що вже на 33% більше ніж загальний обсяг безготівкових операцій здійснених за весь 2011 рік. Окрім цього, потрібно зазначити, що зростає не тільки кількість операцій, здійснених за допомогою платіжних карток, але й середня сума транзакції - за підсумками трьох кварталів 2012 року середня сума безготівкового платежу за допомогою картки в Україні з росла з 217 грн. до 261 грн.

Детальні умови акції на сайті за адресою: http://www.kredobank.com.ua/for_private_clients/payment_cards/cardsall/9949.html
стать модератором объекта добавить прайс добавить пресс-релиз



Если вы обнаружили неточность либо ошибку в данном материале — выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администратору сайта
   

   
 
© 2009-2024  Реклама на сайтe Про проект Партнеры Справка

Version 0.4.3.2

Обратная связь
Договор на использование Cотрудничество