|
|
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
|
щоденно, без вихідних |
Інформація опублікована:
28.03.2011
|
|
|
|
|
|
Опис:
GOODMAN – це стейк-хауси.
Справжні стейк-хауси, де можна скуштувати справжніх стейків.
I повірте - краще цього ще ніхто ніде нічого не вигадав.
Тут, у Goodman'і, кожній порядній людині надається добра порція відмінного м'яса.. .
У Goodman'і ми подаємо класичні стейки, популярні в усьому світі: соковитий «Рібай» і поважний «Шатобріан» - з мармурового м'яса, запашний «Нью-Йорк» і пісний «Філе-міньйон».
Для стейків ми використовуємо м'ясо бичків порід абердинський ангус та херефорд.
Ці породи вирощуються в екологічно чистих районах Австралії та Аргентини.
Ми працюємо з найкращими світовими постачальниками.
М'ясо зберігається та перевозиться в ідеальних умовах, охолодженим до плюс одного градуса. Смажаться стейки на натуральних деревних вугликах у професійній печі, що зветься хоспер. Для кожного стейка ми рекомендуємо свій ступінь просмажування, що якнайкраще підходить саме для нього.
Пояснювати, що таке справжній стейк, - марно.
Якщо Ви куштували стейк у Goodman'і - Ви знаєте, що це таке.
Якщо не куштували - приходьте та скуштуйте!
Ми знаємо - Вам сподобається!
|
стати модератором об'єкта
додати прайс
додати пресс-реліз
|
|
|
|